Щодня з 7:00 до 18:00 (П'ятниця:Вихідний)

Сковорідка Top Kitchen TK 00091

Код товару: 43886-TK 00091
761.1 грн
В наявності

Глибока квадратна сковорода фритюрниця пароварка сотейник 5 в 1 з антипригарним покриттям 24смлубока квадратна сковорода фритюрниця пароварка сотейник 5 в 1 з антипригарним покриттям, 24смлубока квадратна сковорода фритюрниця пароварка сотейник 5 в 1 з антипригарним покриттям, 24см

   За допомогою сковорідки ви зможете приготувати здорову їжу навіть без олії, оскільки на її поверхні є якісне антипригарне покриття, а сама вона зроблена з міцної емальованої сталі. Внутрішня поверхня також стійка до подряпин і з часом не стирається.

   Сковорідку легко мити, навіть не потрібно використовувати для цього йоржик. І до всього цього цей сотейник можна мити в посудомийній машині.

   Але ви так само можете її використовувати як фритюр, і приготувати відомі страви з ресторанів швидкого харчування: картоплю фрі або нагетси. Для цього в комплекті до сотейника додається сталева хромована сітка.


   Глибока сковорідка може стати пароваркою, в комплекті до неї йде спеціальна стійка. Також однією з її переваг якраз є кришка зі скла, що випускає пар. До того ж прозорість кришки дає змогу спостерігати за процесом приготування не втручаючись. Дуже добре виходить тушкувати страви в глибокому сотейнику. Загалом для готування ви будете використовувати на 80% олії менше.                                                                                  Сковорідка Top Kitchen TK 00091                                                            

Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

Заказать
звонок